Søg på arkitekt

 

Et nyt køkken som start på en sund livsstil


08-10-2008 14:36:00
 
 
 
 
print
Lifa design indleder dette efterår en kampagne, som sætter fokus på bevidstheden omkring en sundere livsstil - budskabet er kort og godt, at et nyt køkken kan være startskuddet til en sundere livsstil.

Højglans, elskuffer og induktion. Det nye køkken har alt, hvad drømmene har fantasi til. Men hvad sker der, når drømmen er realiseret, og det bliver hverdag igen? De fleste mennesker vil gerne leve sundt. Dyrke motion, stresse af med wellness og spise grønt, men det kan være svært at lave om på vaner og en fuldt booket hverdagskalender.

Få wellness gavekort på 6.000 kr.
Lifa design vil gerne øge bevidstheden om sund livsstil og indleder efteråret med en kampagne, som opfordrer kunderne til at bruge deres nye køkkenrammer til at skabe nye rammer for sundheden i familien. Derfor følger der med køkkenkøbet hos lifa et gavekort på 6.000 kr. til forkælelse, afstressning og sundhed.

Gavekortet giver adgang til et velvære-ophold på Skodsborg Kurhotel & Spa eller på Rømø Golf og Wellness Resort. Derudover indeholder gavekortet en Warring blender, samt bogen ”Juicer og smoothies” skrevet af kostvejleder Lene Hansson.

Kom til Åbent Hus hos lifa design
Den første weekend i oktober og november begynder inspirationen til det nye køkken og den nye sunde livsstil hos lifa design, når der er Åbent Hus arrangement fra kl. 10.00-16.00.

Lifa betyder ’liv’ på oldislandsk – lifa er rammerne om det individuelle liv, det inspirerende liv, det gode liv, dit liv. Navnet blev valgt fordi vi tror på at køkkenet er det helt centrale samlingssted i hjemmet. Det er både et leve-rum og et levende rum. Funktionaliteten er vigtig, og det skal være et inspirerende sted at opholde sig.

Lifa design er et helt unikt butikskoncept – for det første har man opdelt sine forskellige køkkendesigns i stemningszoner. I én af zonerne møder du det kompromisløse og eksklusive JACOB JENSEN™ Kitchen 1 og Kitchen 2, som er udviklet sammen med Jacob Jensen Design, og som du kun finder hos lifa.

En hyldest til det stilsikre
For det andet har butikkerne fokus på køkkenets grænseflade til andre dele af hjemmet, og du finder derfor også bad, skydedøre, spiseborde, spise- og barstole, lounges, lamper og fladskærme i lifa design butikkerne.

lifa design er en hyldest til den enkle, stilsikre og nutidige livsstil. Glæd dig til en kombination af gennemført skandinavisk design og høj dansk produceret kvalitet.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk