Søg på arkitekt

 

Et forsigtigt skridt mod jul


04-11-2011 15:04:00
 
 
 
 
print
Julen nærmer sig – nogle glædes, mens andre græmmes over julepynt, gaveræs og nissernes indtog i boligindretningen. Selv om der endnu går et par uger, inden butiksvinduer og gader pyntes med juletræer og glimtende lys, tager Moebelbasen.dk i denne uge forskud på julens glæder og viser et par forslag til, hvordan boligens kan pyntes op – diskret og med stil.

Juletræer i keramik
Avvento er en serie på fire dekorative lysestager i keramik fra Kähler. Stagerne er hver især formet som et stilrent og skulpturelt grantræ i hver sin unikke smukke, grønne farve. Stagerne kan bruges hver for sig og skabe en hyggelige (jule)stemning i boligens hjørner, eller man kan vælge at sætte de fire stager sammen, så de udgør en lille fin granskov af lys. Endelig kan de fire lysestager bruges som meget enkle, men stadig dekorative adventsstager til de, der ikke er til den traditionelle julepyntede adventskrans.

Blidt formsprog til juletræet
Den spanske designer Helena Rohner er kendt over det meste af verden for sit karakteristiske blide og sanselige formsprog. Hendes seneste samarbejde med Kähler er blevet til en række unikke juletræsophæng med kendte, klassiske motiver i nye og opdaterede udgaver. Serien Moderna består af en lille klokke, en due, et grantræ og en iskrystal, der alle fremstår som silhuetter standset ud af en tynd, keramisk farveflade. De er hver især tilført en kulørt snor som stilfuld kontrast. Simpelt og smukt.

Et lys i det mørke hus
Tænd et lys i hjertet af den lille fyrfadsstage med form som et hus – både i den søde juletid og på de efterfølgende mørke vinteraftener. De små bygningsværker i hvidglaseret porcelæn er skabt af design-duoen Mette Bache og Barbara Bendix-Becker for Kähler. Flammens varme skær strømmer fra de små vinduer, og stiller man flere sammen, bliver de små lysende huse en levende og poetisk fortolkning af det mangfoldige, moderne byrum, som skaber hygge. Både før, under og efter jul.


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk