Søg på arkitekt

 

Erik Jørgensen med på design-udstilling i Oslo


21-08-2009 10:19:00
 

Yasmin | Erik Jørgensen


Yasmin | Erik Jørgensen

 

Designers Saturday i Oslo


Designers Saturday i Oslo

 
print
Designers Saturday i Oslo slår dørene op den første weekend i september. Og her kan man opleve masser af spændende Erik Jørgensen-design.

New York-koncept
For 13. Gang afholdes der den efterhånden kendte design-udstilling i Oslo. Designers Saturday finder sted hvert andet år, og Oslo er en af de mange byer, som har ladet sig inspirere af det oprindelige arrangement, som løb af stablen i New York for snart 40 år siden.

I år har antallet af udstillere passeret 155, og hele 30 er med for første gang. Heriblandt altså Erik Jørgensen. D. 5. og 6. september bliver en spændende kavalkade af de nyeste og bedste designnyheder fra norske og internationalt ledende producenter indenfor belysning, møbler, gulve og tekstiler.

Møbler i en baggård?
Det er lidt af en bedrift, at Erik Jørgensen er med, for Designers Saturday er ikke en møbelmesse i traditionel forstand. Udstillerne tager både deres permanente showrooms og mere tilfældigt valgte lokaler i brug. Man kan således opleve de mest raffinerede møbler og tekstiler udstillet i et bilværksted eller i en baggård.

Designerne er ofte personligt til stede for at give den bedst mulige præsentation. Flere udstillere planlægger produktlanceringer – andre viser nyheder, som tidligere kun er vist på messer i udlandet. Det er endnu uvist, hvad og hvordan Erik Jørgensen planlægger at udstille sine produkter.

Med design-bus rundt i Oslo
Mere end 35 showrooms i Oslo centrum holder om lørdagen åbent for professionelle indkøbere og om søndagen kan alle designinteresserede se på løjerne. Til at fragte de besøgende rundt er der stillet gratis busser til rådighed.
 
I hvert showroom findes fra 3-15 forskellige producenter, som i deres produktudvikling har prioriteret form, funktion, materialer og høj kvalitet. Tillykke til Erik Jørgensen med deltagelsen.


Skrevet af Julie Rokkjær Birch
E-mail: julie@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk