Søg på arkitekt

 

En vask er ikke bare en vask…


04-11-2010 14:43:00
 
 
 
 
print
En vask er ikke bare en vask…

Der er mange måder at skabe et anderledes og person ligt udtryk i et rum på. I stuen kan man vælge alverdens forskellige møbler og pyntegenstande, og her er det helt naturligt, at man sætter sit helt personlige præg på rummet. Lidt anderledes der det ud i badeværelset, hvor der traditionelt ikke er helt så mange valgmuligheder og heller ikke lige så mange komponenter i rummets funktionelle udformning. Det behøver dog ikke være sådan, for i dag er der et utal af fantastiske og meget specielle håndvaske på markedet. Og ved at gøre et af badeværelsets væsentligste elementer opsigtsvækkende og interessant kan hele rummets samlede udtryk forandres. Her giver Møbelbasen.dk dig tre bud på fantasifulde og skønne håndvaske.

Splash

Vandplaskeri hører bestemt hjemme på badeværelset, og både navnet og udformningen af vasken ’Splash’ leder tankerne i den retning. Vasken fås i flere forskellige udformninger og størrelser, både til at stille på en bordplade og til at hænge på væggen. Både vaskens særlige organiske facon og de farvekombinationer, som den fås i, gør den til noget helt særligt, og den vil med garanti vække opmærksomhed i ethvert badeværelse.

Spoon Sink

Ved første øjekast ligner vasken ’Spoon Sink’ slet ikke en vask. Nærmere en skulptur eller et andet kreativt indslag af en art. Der er dog tale om en håndvask, men uden tvivl en anderledes en af slagsen. Phillip Watts er designeren bag den moderne håndvask. Den er på en gang opsigtsvækkende og klassisk, idet det enkle hvide porcelæn, som vasken er lavet af, uden problemer vil passe ind i de fleste badeværelser.

Italiensk glasvask

Perfekt symmetri, utraditionelt materiale valg og smukt design forenes på fornemste vis i udformningen af glasvasken fra italienske Cogliati-Cogliati. Vand tager sig naturligt rigtig godt ud i forbindelse med glas, og synet af vandets strøm henover bordpladen og vaskens bund kan muligvis give anledning til en noget dyrere vandregning, end den man er vant til. Men - er man i stand til at begrænse sin beundring af vasken, til de øjeblikke, hvor man faktisk skal bruge den, er den uden tvivl en smuk genstand at installere i sit badeværelse. Desuden kan vaskens gennemsigtighed give en illusion af mere plads og luft, end hvis man vælger en traditionel vask.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk