Søg på arkitekt

 

En skøn blanding af striber, prikker og blomster


22-10-2009 13:35:00
 

Helbak


Helbak

 
 
 
print
Enkle former og rene linjer præger de smukke kopper, skåle, kander, tallerkner og vaser i Malene Helbaks keramikkollektion. Helbaks moderne stil, som kombinerer festlige striber, sjove prikker og farverige blomster, har i høj grad vist sig at falde i danskernes smag for godt boligdesign.

Moderne fajance
Malene Helbak er kendt for sine farverige fajance-produkter til hjemmet. Hun fik sit gennembrud i år 2000 med en kollektion af stribet service, og siden da har hun løbende udvidet sit design med nye mønstre og farver. Hvert produkt er dekoreret i hånden, og det betyder, at ikke to stykker er fuldstændig identiske. Helbaks populære kollektion af unikke produkter er delt op i 3: Stripes, Flower og Black Flower – formerne er ens, men de spændende mønstre og dristige farver varierer fra tallerken til tallerken og kop til kop.

Sjov og glæde i hverdagen
Trods det minimalistiske design formår Malene Helbak at tilføje et personligt twist, så kollektionen bliver noget helt særligt. De smukke keramikprodukter er skabt for at give brugeren en unik oplevelse – designet skal få os til at betragte hverdagsprodukter med nye øjne og tænke over hvilke ting, vi opgiver os med. Helbak håber, at de farverige og dekorative skåle, kopper og kander vil bringe humor og glæde ind i dagligdagens velkendte trummerum.

Dyremotiver til børn
Udover de 3 serier findes en serie af børnestel, der er et fælles Helbak-Scherning produkt. Designduoen Malene Helbak og Mette Schernings samarbejde har ud over børnestellet resulteret i etableringen af en tegnestue, værksted og butik under et og samme tag, kaldet HELBAK|SCHERNING. Hver især er de kendt for deres unikke designprodukter, Helbak for sin fajance og Scherning for sine håndlavede porcelænssmykker. Foreningen af deres talenter ses i serien af sjove børnestel, som er dekoreret med søde dyremotiver til stor glæde for de mindste.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk