Søg på arkitekt

 

Eksklusive julegaveideer i glas og krystal


10-12-2008 08:49:00
 
 
 
 
print

FRAAS – Scandinavian Exclusiveness® – er et nystartet dansk designfirma, som producerer eksklusive vaser og fade dekoreret med en elegant og eksklusiv krystal fra CRYSTALLIZED™- Swarovski Elements.

Julen er nær, og igen i år stiller det krav til fantasi, god smag og nytænkning når julegaven til den eneste ene skal findes.

Med blivende værdi, eksklusivitet og særlig, håndlavet elegance melder den danske designvirksomhed FRAAS sig på banen med kunsthåndværk i form af vaser og fade.

Forarbejdning af Swarovski
Prikken over i’et findes i de krystaller, som hver eneste vase og fad er dekoreret med – i en vindende kombination af glas og krystal.

For at nå krystallets fulde refleksionspotentiale kræves en høj teknologisk forarbejdning, som det østrigske firma Swarovski, verdens største fabrikant af slebne krystaller, leverer i en klasse for sig selv.

Jo renere krystallet er og jo mere præcis slibningen er, jo mere strålende brillant bliver effekten, og derfor har krystallernes lys inspireret mange designere – både danske og internationale.

Håndlavet, mundblæst og håndstøbt
FRAAS® sortimentet er produceret af de bedste råmaterialer inden for glasfremstilling af den højeste kvalitet. Dette supplerer og komplementerer krystallerne fra CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements, hvad angår renhed, karakter og udstråling.

Således håndlavet, mundblæst og håndstøbt har hver eneste genstand været igennem mange hænder i løbet af tilblivelsesprocessen.

Sand, soda og kreativitet
Under denne tilblivelsesproces trækkes der på århundreder gamle traditioner for glasfremstilling.

Sand og soda kombineres med det kreative åndedrag og udformning, tilsat optil 1.200 graders varme – det er det, der skal til for at føde de moderne klassikere fra FRAAS®.

Toplinien FREEFORM er, som navnet antyder, tillige frit formet uden brug af støbeforme, hvilket giver ny og anderledes positiv mening til udtrykket ”fra munden til hånden”. For således bliver linien til.

Det stilrene design
FRAAS® er baseret på enkelt stilrent design med tidløse og klassiske glasprodukter, som har skaffet dansk og skandinavisk design international anerkendelse.

Glas og krystal går op i en højere enhed, hvor krystallerne tilføjer glasset spændende refleksioner på en stilfuld måde.

Og dermed komplementerer de mangfoldige FRAAS® vaser og fades rene former krystallernes skønhed og brillans.

www.fraas.dk
Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk