Søg på arkitekt

 

Design- & brugskunstmesse trodser krisen


14-01-2009 08:52:00
 
 
 
print
Design- & brugskunstmessen CPHome, som er blevet afviklet i Bella Center i januar, har trodset alle tendenser om krise – I forhold til sidste år kan CPHome bryste sig af en stigning på 20 procent i besøgstallet.

Den triste nyhed om finanskrise har sat sig fast hos de fleste. Men denne tendens trodser årets første messe i Bella Center. Fagmessen CPHome, der er blevet afviklet i løbet af dagene 4.-6. januar, har meldt om stigende besøgstal.

Siden den første udgave af CPHome i januar 2008 er der tale om en stigning på intet mindre end 20 pct. i antallet af besøgende.

Massiv tilstrømning
I løbet af de tre dage var der en stor tilstrømning af besøgende til messen, som var placeret i Bella Centers Østhal, og flere udstillere nåede allerede på åbningsdag deres salgsmål. En af dem er CHOFF Design, som har været med helt fra messens begyndelse i 2008:

”Vi kan ikke få armene ned! Vi har haft de helt rigtige kunder, og der har været en hyggelig og god stemning på messen. Der er ingen tvivl om, at vi også er repræsenteret næste gang,” siger administrerende direktør Klaus Bischoff.

CHOFF Design forhandler møbler, krukker, boligtekstiler, kurve, glas, bestik og brugskunst med fokus på Østens fine håndværkstraditioner.

Hjemlig hygge i centrum
Ifølge projektleder Hanne Fritzböger Rau fra Newfair fokuserer vi mere på den hjemlige hygge, når mørke skyer trækker hen over det økonomiske boom, vi har været vidne til indtil nu.

”Når vi har dårligere tider, er lysten til at hygge indenfor hjemmets fire vægge større – og vi skaffer os derfor opfriskning til hjemmet. Det afspejles også i den store interesse, der har været på CPHome her i januar,” udtaler Hanne Fritzböger Rau.

CPHome afholdes næste gang i juni 2009.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk