Søg på arkitekt

 

Danmark har fået unikt online auktionshus


02-06-2008 08:22:00
 

unikt online auktionshus


unikt online auktionshus

 
print
Køb dine designermøbler på netauktion og vær sikker på en god handel – Moebelbasen har netop lanceret sit helt nye online kampagne- og auktionshus, som sætter unikke og helt nye møbler under hammeren.

Så er moebelbasens unikke kampagne- og auktionshus med masser af helt nye møbler gået i luften. Gå ind på moebelbasen.dk/lifestyle og opret din profil. Så er du klar til at surfe rundt imellem de mange spændende auktioner, som byder på masser af møbler til både stuen, børne- og ungdomsværelset, spisestuen, soveværelset og hjemmekontoret – men du kan også søge under kategorierne belysning og udemøbler. Auktionshuset er koblet sammen med moebelbasen.dk, og produkterne, der sættes under hammeren, stammer da også fra moebelbasens mange forhandlere.

To typer auktioner
Efter tilføjelsen af det komplette auktionshus på den store inspirationsportal er brugerens oplevelse nu total. Således kan man nu supplere inspirations- og informationssøgning med konkrete handler via hammerslag, og det er en ny og spændende feature for de bolig- og møbelinteresserede danskere.

Auktionshuset byder på traditionelle auktioner med budafgivelse indtil auktionsperioden for den enkelte vare udløber, samt desuden de såkaldte omvendte auktioner. Den omvendte auktion er en nervepirrende variant af den traditionelle, hvor interesserede købere som sagt byder prisen op. I den omvendte auktion falder varens pris løbende over et givet tidsrum. Uret tikker. Hvor længe tør du vente med at slå til, før en anden gør det?

To typer kampagner
Samtidig med at samtlige auktioner vises på moebelbasen.dk/lifestyle, vises den enkelte forhandlers auktion desuden på hans egen hjemmeside. Derudover byder Lifestyle også på et kampagnehus, hvorfra møbelhandlerne lancerer særligt fordelagtige tilbudskampagner på dels unikke varer, dels på listevarer fra møbelproducenterne.

På kampagnesiderne kan du når som helst danne dig et overblik over hvilke fordelagtige kampagner, der kører hos forhandlere i nærheden af dig. En kampagne er altid ensbetydende med muligheden for at købe unikke- eller listevarer til særligt lave priser. På Kampagnemodulet har du derfor altid udsigten til en virkelig god handel.

Moebelbasen.dk byder dig velkommen!


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk