Søg på arkitekt

 

Cool opbevaring, der pynter


11-02-2010 16:06:00
 

Naver Collections model AK720


Naver Collections model AK720

 

Magasinholder af Peter Boy


Magasinholder af Peter Boy

 

"Omero" af Francisco Gomez Paz


"Omero" af Francisco Gomez Paz

 
print
Aviser, magasiner, tidsskrifter, reklamer, hæfter… Der er nok af læsestof at holde styr på, og det hober sig hurtigt op i bunker rundt omkring i hjemmet. Det er selvfølgelig ikke alle de tætskrevne sider, man er interesseret i at gemme. Der er bare altid noget, der er mere interessant end andet, og måske noget som er rart at vide hvor man har, så det altid er nemt at finde. Derfor er magasinholdere heller ikke længere ensbetydende med en kedelig trækasse eller en kurv, der kan gemmes af vejen. Flere designere har taget det som en udfordring at gøre det til noget dekorativt og smukt at have sine magasiner, hvor man kan se dem. Møbelbasen giver dig her tre inspirerende eksempler på, hvordan dine favoritpublikationer kommer til deres ret.

Klassisk på den gode måde
Hvis noget fungerer rigtig godt, hvorfor så lave helt om på det? Det er der ikke umiddelbart nogen god grund til, og netop derfor lever den klassiske magasinholder også stadig i bedste velgående. Naver Collections model AK720 er et perfekt eksempel. Den er enkel og funktionel med dens vifte af rum til opbevaring, samtidig med at den har et friskt look og leveres i flere forskellige materialer, så den kan passe ind hvor det skal være.

Op på væggen
Magasinforsider og tidsskrifter er tit farverige og flotte at se på. Så hvorfor gemme dem væk i en skuffe, når man fx kan pynte væggene i hjemmet med dem. Peter Boy har designet en klassisk og enkel magasinholder, som både fås i en vertikal og en horisontal udgave. Den er diskret og stilren, og stjæler derfor ikke i sig selv meget opmærksomhed, hvilket kan være et plus, når den bliver fyldt op med magasiner, børnebøger, aviser, eller hvad man nu skulle have lyst til at se på og samtidig have lige ved hånden.

Magasinholder på den sjove måde
Hvis man er modig og har lyst til at opbevare sine favoritmagasiner på en iøjnefaldende og yderst dekorativ måde, er magasinholderen Omero en oplagt mulighed. Designeren Francisco Gomez Paz har kreeret holderen for firmaet Driade, og her har nytænkning og kreativitet tydeligvis spillet en stor rolle. Holderen består at tre ben, som bærer en række ringe, hvori magasinerne kan placeres. Det kommer næsten til at ligne et lille træ, når den er fyldt med farvestrålende blade, og på den måde er den i høj grad lige så dekorativ, som den er praktisk. Og så er den jo ikke mindst bare rigtig sjov.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk