Søg på arkitekt

 

CPH Lifestyle 2011 – succesen gentages


03-02-2011 12:57:00
 
 
 
 
print
CPH Lifestyle 2011 – succesen gentages
I weekenden 25.-27. februar sker det igen. Livsstilsmessen CPH Lifestyle løber af staben, og Carlsbergs højloftede og historiske tappehal Tap 1, danner rammen om arrangementet. Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife, der arrangerer CPH Lifestyle 2011, lover endda en weekend, der på alle områder vil overgå sidste års event, som var en stor succes. “Mange af sidste års udstillere er her igen, og flere af dem har fået blod på tanden for at vise endnu flottere, større og dyrere drømme end sidste år. Dertil kommer en række nye udstillere med virkelig spændende produkter, events og arrangementer i weekenden. Vi tør godt love helt exceptionelle oplevelser, som vi drypvis vil løfte sløret for de næste par uger,” udtaler de.

Førende køkkensnedkerier fører sig frem
Der er et væld af forskellige produkter repræsenteret på messen. Blandt andet eksklusive køkkener. Helt usædvanligt og unikt er et stort fælles udstillingsområde fra de fem absolut førende producenter af eksklusive håndværkskøkkener. Koch Køkken, Larsen & Schiøtz, Roar Køkkenet, Simonsen & Czechura og Garde Hvalsøe er alle køkkensnedkerier, hvor fællesnævneren er individuelle løsninger, ægte håndværk og finish af den allerhøjeste kvalitet. De fem virksomheder viser deres nyeste kreationer og et godt bud på, hvor trenden indenfor køkkenbranchen peger hen.

Erik Jørgensen er levende dansk møbelhistorie
Historien om Erik Jørgensen Møbelfabrik er beretningen om mere end 55 års dansk møbelkultur, og den historie kan du få indblik i på årets messe. Med en solid forankring i de bedste håndværkstraditioner og et enkelt formsprog har udviklingen hos Erik Jørgensen Møbelfabrik været drevet af en nysgerrig søgen efter nye materialer og arkitektoniske udtryksformer. Kendetegnet har altid været kendte designere og arkitekter lige fra Hans Wegner til tidens store danske navn Louise Campbell. Blandt referencerne er MoMA i New York, Kastrup Lufthavn og Operaen i København.

Fantastiske smykker og fantastisk lyd
Også High-Performance Audio, der præsenterer det ypperste inden for highend audio, kommer til CPH Lifestyle med en række spændende og eksklusive produkter fra bl.a. Audio Research, Devialet og ikke mindst Magico, der regnes for en af verdens førende designere af højttalerkonstruktioner. Den meget smukke M5 koster knap en million kroner og er omtalt af flere hifi medier som verdens bedste højttaler. På CPH Lifestyle vil High-Performance Audio vise den lidt mindre, men lige så smukke Q5, der koster en bagatel af en lille halv million for et sæt. Det er også muligt at se på delikate og fine smykker på messen, hvor Klarlund som er kendt som en førende forhandlere af eksklusive ure og smykker, lancerer den nye ’Forever Collection’, som indeholder forlovelses- og vielsesringe. Gæsterne kan opleve et udvalg, der spænder fra de klassiske enkle ringe til de mere ekstravagante med mange ædelsten.

CPH Lifestyle peger frem og viser vej
“Der er et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, der vises frem på CPH Lifestyle. En luksusevent, der peger frem og viser vej,” understreger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk