Søg på arkitekt

 

Brændeovn fra Rais


14-10-2010 09:20:00
 
 
 
print
Få lys og varme med ny brændeovn fra Rais

Den mørke tid er over os endnu en gang, og antallet af lyse timer bliver mindre og mindre de næste uger. Mange savner lyset og varmen, men det kan en ny varmekilde i hjemmet måske gøre noget ved. Rais A/S producerer brændeovne, og i år har de introduceret en ny ovn, der gør oplevelsen af den åbne ild helt speciel og mere intens end nogensinde.

Q-20

En brændeovn med kæmpe glasrude og selvlukkende dør lyder umiddelbart tillokkende. Det mente firmaet Rais også, så de gjorde noget ved sagen, og nu kan brændeovnen Q-20 med netop de egenskaber blive din. Høj kvalitet og suveræn forbrændingsevne er en selvfølge med en ovn fra Rais, så det er især designet, der er nyskabende. Det store dobbelte glas i ovnens låge breder sig over hele lågen og fortsætter om på siderne af ovndøren, hvilket giver et helt særligt godt udsyn til flammernes spil i ovnen. En anden designfinesse ved ovndøren er, at den er selvlukkende, hvilket er en hensigtsmæssig ny sikkerhedsforanstaltning.

Smuk varmekilde med god samvittighed

Hensynet til natur og klima har de seneste år været meget på tale, men har altid har haft høj prioritet hos Rais, som var vi blandt de første til at svanemærke alle ovne. Ikke nok med det, sørger Rais også for, at deres nye ovne kan leve op til endnu strengere krav end dem, det kræver at opnå svanemærket, og virksomhedens ovne anses derfor også som miljømæssige forbilleder. Nogle af de samarbejdspartnere, der er med til at optimere forbrændingsevnen i ovnene, er Aalborg Universitet og Teknologisk Institut, så det er faglig kompetence i sværvægterklassen, der trækkes på. De nye Rais ovne kan endda kaldes CO2-neutrale, fordi mængden af CO2 ved korrekt fyring svarer til den mængde CO2, som træet ville have afgivet under forrådnelsen i skoven. Der er altså ingen grund til at have dårlig samvittighed over at prøve at skaffe mere lys og varme ind i hjemmet i de mørke tider, snarere tværtimod.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk