Søg på arkitekt

 

Blofield – oppustet på den gode måde


20-01-2011 14:23:00
 
 
 
 
print
Blofield dækker over en ny serie af sjove møbler med ganske særlige egenskaber. De innovative og sjove stole og sofaer kan nemlig pustes op. Eller rettere – de skal pustes op. I hvert fald når de skal bruges. Når de ikke skal bruges, kan de let gemmes væk i et skab eller under sengen. Smart.

Chesterfield i pink PVC

En klapstol er jo et møbel, som vi alle kender og formegentlig har stående et eller andet sted i hjemmet. Den har også en sammenklappelig natur, som gør den egnet til at blive gemt væk og fundet frem. Så hvad nyt er der i Blofields møbelkoncept? De oppustelige møbler giver en virkelig god siddekomfort, og det er nu en gang noget andet at sidde i en lænestol eller en sofa frem for på en hård klapstol. Desuden er designet opsigtsvækkende og sjovt. Betegnelsen Chesterfield bruges som regel om tunge lædermøbler, der emmer af herreværelse og cognac, og derfor er det også en charmerende detalje ved de oppustelige møbler, at de er udformet som Chesterfield klassikere.

Elektrisk oppustning

Blofield har lavet både en lænestol, en sofa og en fin lille stol til børnene, så hele familien kan blive udstyret med oppustelige møbler. Hvert møbel kommer i en smart taske, der er let at transportere eller gemme af vejen. Med mindet om de små gammeldags pumper til luftmadrasser vil mange nok vende mundvigene nedad ved tanken om at skulle puste en hel sofa op. Men det er der ingen grund til. Møblerne kommer nemlig med en elektrisk pumpe, og det betyder, at det eneste, der skal til, er en stikkontakt. På et øjeblik er sofaen eller stolen pustet op og klar til brug.

Tag lænestolen med ud på græsplænen

Møblerne fra Blofield er lavet af UV beskyttet PVC. Det betyder, at de sagtens kan tåle at blive brugt udendørs, og derfor er de perfekte at tage med i sommerhuset eller bare med ud i haven. Bunden er ekstra tyk og slidstærk, men skulle uheldet være ude, er der råd for det. Der følger nemlig lappegrej med, når man køber sit oppustelige møbel. Alle møblerne er lette at flytte rundt på, så hvad end det er solens stråler i haven, man rykker efter, eller ekstra plads til gæster i stuen der skal gøres plads til, så er Blofield et oplagt og sjovt alternativ til de løsninger, vi ellers kender. Indtil den 31. januar kan du være med i en konkurrence om to BabyBlo børnestole her på Møbelbasen. Så hvis de oppustede møbler er faldet i din smag, kan du stadig nå at blive den heldige vinder.

Vær med i konkurrencen her:
http://moebelbasen.dk/competition.aspxSkrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk