Søg på arkitekt

 

Blødt tilbehør til køkkenet


27-10-2011 09:42:00
 
 
 
 
print
Køkkenet er et rum, hvor familien mødes til hyggeligt samvær, og selv om madlavningen skal prioriteres højt i rummets indretning, skader det jo ikke med lidt bløde tekstiler til at skabe en varm og hyggelig stemning. Moebelbasen.dk har i denne uge fundet forskelligt både farverigt og praktisk køkkentilbehør i den bløde genre…

Viskestykke med dyr på
By Nord har en vision, og den er ikke til at tage fejl af, når man ser de dekorative viskestykker med forskelligt tryk. En hjort, elg eller ulv pryder de tre varianter, som er skabt ud fra visionen ’design møder naturen’. Det rå og barske og det smukke og elegante mødes i disse fine tekstiler, som er både sjove og pyntende på knagen i køkkenet.

Hold teen varm
En te- eller kaffehætte kan være meget praktisk, når venner eller veninder er på besøg til lidt varmt og en god snak, og hvorfor ikke vælge en variant, hvor funktionalitet møder lækkert design. Hætten fra Fribert er trykt på panamavævet canvas i 100% bomuld og er foret med en fjerfyldt inderpude, som sørger for at holde væsken varm under hele hyggesnakken.

Grydelapper i strik
Ferm Livings grydelapper i stormasket strik er slet ikke til at stå for – ja faktisk får man lyst til at lade grydelapperne hænge frit fremme i stedet for at gemme dem væk i skuffen indtil brug. De praktiske og samtidig lækre grydelapper fås i forskellige neutrale farver, som lader strikken træde frem i et både lækkert og stilrent design, som passer ind i ethvert køkken – moderne som landlig stil.

Kærlighed til opvasken
100% organisk bomuld tager sig kærligt af dit køkkenudstyr, når det har været en tur igennem opvaskebaljen. De printede viskestykker fra Ferm Living gør opvasken til en leg, og hvert viskestykke kommer i en flot pakke lavet af 100% genbrugspapir – en sød, lille økologisk gave til dem, du holder af – eller til dig selv. Og når de ikke er i brug, pynter viskestykkerne med søde og dekorative print flot på en knage i køkkenet.


Skrevet af MoebelBasen.dk
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk