Søg på arkitekt

 

BBQ I FARVER


28-04-2011 14:29:00
 
 
 
 
print
Bodum er oprindelig kendt for deres stempelkander – smukke, simple og meget anvendelige kander, som i dag er i brug i rigtig mange danske hjem, når morgenkaffen brygges. Men enhver designvirksomhed med respekt for sig selv, må jo kigge frem ad og søge at skabe nye produkter, som efterlever forbrugernes efterspørgsel. Da Bodum besluttede at udvide deres sortiment, blev en barbecue grill med det velklingende navn FYRKAT et af de første skud på stammen i en serie af produkter, som bevægede sig væk fra Bodums kernekompetence.

Grilltid
Med forår og sommer hastigt på vej, er det tid til at finde grillen frem. Og har man blot en lille terrasse eller altan – eller er man glad for picnic i skov og på strand, mangler man formentlig et alternativ til den store kuglegril og den uhåndterbare engangsgrill. Her er Bodums FYRKAT picnic grill en fornem kandidat – med de praktiske silikonehåndtag og den smarte lukkemekanisme er grillen nemlig transportabel. Og selv om grillen nemt rummer både kylling, bøf og pølser til hele familien, er den med sine 39x39x36 cm samtidig så lille i størrelse, at den ikke fylder hverken på altan eller i bagagerum, når bilen skal pakkes til søndagens strand- eller picnictur.

Et farverigt valg
FYRKATS design er meget tæt på Bodums hjerte: den står for en smuk og simpel måde at nyde hverdagslivet på sammen med familie og gode venner. Og mens grillen bidrager til at skabe nye traditioner og mindeværdige hyggestunder, er FYRKATS friske farver også med til at sætte kulør på grillhyggen. Sort, hvid, gul, orange og grøn er de mulige farvevalg, og kombineret med røde håndtag lyser alle farvekombinationerne op i forårsaftenens halvmørke.

Det rigtige tilbehør
Grilltang, -palet, -gaffel og oliepensel er – ifølge familiens mandlige medlemmer – så godt som nødvendige værktøjer, når bøffer og grillpølser skal håndteres på grillen. FYRKAT serien indeholder derfor også alle fire dele, så investerer man i hele sortimentet, kommer man helt sikkert ikke til at gå ned på udstyr, når grillen tages i brug i det lune forårsvejr.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk