Søg på arkitekt

 

Børnebestik høster designpris efter 5 år i skuffen


22-10-2009 13:43:00
 

Toddler Table Cutlery


Toddler Table Cutlery

 
 
print
Der var stor glæde over den uventede anerkendelse, da designer Josefine Bentzon fik overrakt Formland Design Award 2009 under åbningen af Formland Autumn 2009. Prisen fik hun sammen med ToddlerCompany for en nytænkning af det traditionelle børnebestik – komfort, funktionalitet og leg har været nøgleordene i udviklingen af det prisbelønnede design, ToddlerTable Cutlery.

Fra studieprojekt til designhæder
Bestikket blev til som et studieprojekt på Designskolen i København i 2003. Samme år deltog Josefine Bentzon i Formland messens DesignSpot-konkurrence for unge designstuderende, hvor det innovative børnebestik blev kåret som en sikker vinder.

”Dengang så børnebestikket noget anderledes ud end i dag. Men idéen var den samme. At skabe et produkt, der letter dagligdagen for børnefamilierne” fortæller Josefine Bentzen.

Bestik tilbage i skuffen
Sejren til trods lagde Bentzen sit bestik tilbage i skuffen, hvor det har ligget trygt og godt indtil 2008, da Josefine Bentzon i samarbejde med Fabrikators – firmaet bag ToddlerCompany – begyndte arbejdet med at videreudvikle bestikkets form, funktionalitet og design. Det endelige udgave af ToddlerTable Cutlery henvender sig til de små fra 6 måneder og op, og sættet består af kniv, gaffel og ske i farverne orange, blå, grøn og rød. ToddlerTable Cutlery sendes på markedet i december 2009.
 
”Det er en stor anerkendelse at vinde Formland Design Award. Vi er med på Formland-messen for første gang, og det er her, vi indleder markedsføringen af børnebestikket. Vi kunne ikke få en bedre start.” fortæller Josefine Bentzen.


Skrevet af Susanne Østergaard
E-mail: susanneo@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk