Søg på arkitekt

 

Bølgehav af Wave-gynger i Bruuns Galleri, Århus..!


20-08-2010 09:25:00
 
 
 
 
 
print
Bølgehav af Wave-gynger i Bruuns Galleri, Århus..!

Designer Malene Kløve’s flotte Wave-gynger møder i disse uger de besøgende i Bruuns Galleri i Århus, allerede i Atrium, det store indgangsparti, som et bølgende brus af dansk design...

Et spændende møde mellem Bruuns Galleri og designer Malene Kløve omkring indretning af opholdsrum i børneområdet og ved informationen blev kimen til ideen om den spændende og anderledes udsmykning, som har budt de mange besøgende i Bruuns Galleri velkommen gennem de sidste uger. Synet af det enorme hav af svævende Wave-gynger i det store glasparti har været årsag til både nysgerrige og anerkendende blikke, og udstillingen fortsætter denne uge ud.

Wave-familiegyngen
Wave-gyngen designede Malene Kløve, da sønnen Oscar blev født i 2005 med visionen om, at alle børn elsker at gynge, og at det samtidig er sundt for deres motoriske udvikling at kunne suse frem og tilbage og have det sjovt. Målet var at skabe en gynge, som samtidig var en fryd for øjet både indendørs og ude, i lækker snedkerkvalitet og tidløst design – noget familien ikke selv havde kunnet finde på markedet til deres tre ældre piger, da de var helt små. Tankerne blev hurtigt til handling, så gennem de sidste fire år har Malene Kløves firma Kløve & Ko via forhandlere solgt de flotte Wave-gynger i massiv teaktræ, til glæde for mange børn og voksne både herhjemme og i udlandet.

Eksklusive Wave-legehjørner
Efter at have fået gyngerne i bevægelse, tænkte Malene Kløve videre i design og funktionelle klassiske møbelløsninger til hjemmet. Ligesom indretning af lækre legehjørner i venteværelset hos bl.a. læger og tandlæger, hvor der kommer mange børn, i de sidste år har været en spændende del af Kløve & Ko’s koncept.

Bæredygtighed
Malene Kløve har skabt en serie af Wave-møbler til hele familien med alt fra små borde med og uden opbevaringsskuffer, reoler og skamler - til de høje PC stationer tilpasset de større børn og voksne. Fælles for alle møblerne er, at de har flere funktioner og kan bruges naturligt i rummet på mange måder og efter individuelle behov. Kun fantasien sætter grænser for indretning og brug. Sidst, men ikke mindst er alle møblerne danskproduceret snedkerhåndværk, som holder hele livet. Det er, hvad designer Malene Kløve med egne ord kalder fornuftig bæredygtig tankegang.

Se mere på: www.kloeve-ko.com


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk