Søg på arkitekt

 

Bæredygtig indretning som boligtrend i 2008


09-05-2008 12:23:00
 

FlowerWave er produceret af miljøansvarligt plast


FlowerWave er produceret af miljøansvarligt plast

 

FlowerWave er skabt af den verdensberømte designer Knud Holscher


FlowerWave er skabt af den verdensberømte designer Knud Holscher

 

Funktionalitet, stil og elegance


Funktionalitet, stil og elegance

 
print
Bæredygtig indretning er blevet den hotte trend i 2008 - Miljøbevidsthed signalerer nemlig overskud og ansvarlighed, og disse tendenser afspejler sig nu også i boligindretningen.

Du handler allerede økologisk. Du foretrækker miljøansvarlige biler og sikrer dig AAA-mærket, når du køber hårde hvidevarer. Bæredygtighed og miljøbevidsthed er hot. Den grønne trend breder sig nu ind i boligindretningen, for 2008 går bæredygtighed og innovativt design nemlig hånd i hånd inden for hjemmets fire vægge.

Designvirksomheden d-zn lancerer derfor nu den bæredygtige vase FlowerWave, som er produceret af miljøansvarligt plast, som ikke belaster naturen – og det uden at gå på kompromis med stil og design.

”FlowerWave signalerer både funktionalitet, stil og elegance og ikke mindst bæredygtighed. Vi vil rykke ved grænserne for, hvordan luksusvarer og miljøhensyn spiller sammen i 2008,” siger d-zn’s adm. direktør, Michael Valstorp.

Med vasens helt unikke modulopbygning er det muligt at designe sin personlige vase til enhver lejlighed og buket. Således kan Flowerwave sammensættes i større eller mindre udgaver alt efter ønske og formål.

FlowerWave er skabt af den verdensberømte danske designer Knud Holscher, der også står bag designklassikere som d-line, Lamy-kuglepenne og Holscher-termokanden fra Georg Jensen. Knud Holscher står også bag hverdagssymboler, som f.eks. metrosøjler og bus-læskærme overalt i København, og sætter hver dag sit præg på danskernes liv.

”Filosofien bag d-zn-produkterne, og heriblandt FlowerWave, har hele vejen igennem været at sikre enkelhed og flersidig funktionalitet,” forklarer Knud Holscher, som er den mest prisbelønnede danske designer nogensinde.

FlowerWave er det fjerde gennemdesignede hverdagsprodukt, lanceret af d-zn. Herudover består d-zn-linien også af lysestagen LightArch, postkassen MailBox og en luepuster til pejsen FireKeeper, som alle er udtryk for den helt unikke d-zn-filosofi. d-zn-linien forhandles bl.a. hos Casa Shop, Paustian og Illums Bolighus.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk