Søg på arkitekt

 

Bæredygtig hyggebelysning


23-04-2009 10:16:00
 
 
 
print
Uanset årstid er vi nordboere glade for levende lys, der er med til at skabe den hygge, vi er kendt for – Det varme skær skaber den atmosfære og gode stemning, som vi holder så meget af.

Demi Glow er en kultiveret, flot og bæredygtig erstatning for voks- og stearinlysene. Det er genopladelige bloklyslignende lamper, der spreder lys uden at forurene. Dermed kan man hygge løs med god miljø-samvittighed.

Ledningsfri intimitet
Demi Glow er æstetisk udformede lamper, formet som lave cylinderformede ’bloklys’. Lamperne udsender et varmt, stearinlyslignende skær og skaber intim stemning. Demi Glow sættet består af otte ledningsfrie lamper samt oplader med praktisk hank.

Lamperne er ideelle til både fest og hverdagshygge. Fyld stuen med tændte lamper og se rummet fyldes med hygge. Lad også trygt ungerne tage et par Demi Glow med ind i tæppehulen. Lamperne er nemlig brandsikre. Demi Glow er desuden velegnet som udendørs belysning, for vinden har ikke en chance for at blæse dem ud!

Lavt strømforbrug, nul CO2
Et sæt med otte genopladelige Demi Glows kan erstatte brændetimerne i hundredvis af vokslys. Lamperne udleder ingen Co2, når de er tændt, og de forbruger meget lidt strøm under opladning.

Demi Glow er designet i henhold til internationale regulativer omkring anvendelse af batterier og elektroniske dele, samt skabt af genanvendeligt plast.

Fleksibel opladning
Demi Glows patenterede SafeCharge™ strømsystem tænder automatisk lamperne, når de løftes fra opladersoklen. Lamperne slukker automatisk, når de atter sættes til genopladning. Hvis strømmen i huset bliver afbrudt, tændes lamperne automatisk.

Dermed kan man let finde vej til elskab eller lommelygte. Taber batterierne efter lang tids brug deres kapacitet, kan de erstattes med nye, som købes særskilt.


Skrevet af Jacob Munkholm
E-mail: jmj@ufnw.com
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk