Søg på arkitekt

 

Anderledes advent


18-11-2010 14:28:00
 
 
 
 
print
Anderledes advent

Julen nærmer sig med hastige skridt, og med den kommer en masse skønne traditioner omkring pynt og lys i den mørke tid. En af de faste ingredienser i hjemmets dekoration op til jul er adventslysene, som hver repræsenterer en af de fire søndage i advent. Der er masser af forskellige måder at arrangere de fire lys på, og helt klassik er det at bruge en grankrans som base. Hvis man gerne vil prøve noget anderledes og trænger til fornyelse af adventspynten, er her inspiration at hente. Tre helt forskellige stager, der på hver deres måde kan gøre julen i dit hjem lidt smukkere.

Den uhyggelige - Ghost Candelabra

Roomstore er for nylig begyndt at forhandle den fantastiske lysestage Ghost Candelabra designet af Jon Russel for Innermost. Der er tale om en 4-armet stage, der kombinerer det helt klassiske med nye materialer, og er en ny måde at fortolke en gammeldags lysestage på. Stagen består af akrylplader. I pladerne er indgraveret omridset af en klassisk lysestage, og fire glasfatninger holder lysene på plads. Stagen fås i tre farver; klar, smoke og pink, og vil uanset farve være en anderledes og smuk del af et julepyntet hjem.

Den minimalistiske - Jesper Holm stage

Designer Jesper Holm er manden bag den firkantede Advent candlestick. Stagen er meget enkel og minimalistisk i sit design, så hvis man ikke er til det pyntede og tuttenuttede juleræs, er stagen her måske lige det, der er drømmen. Stagen er dannet af en 40x40cm massiv stålramme og vejer hele fire kilo. Godt nok er stagen en adventsstage, men dens enkle udtryk vil gøre sig godt i mange hjem hele året rundt.

Den klassiske - Rosendahl stage

Ole Kortzau har tegnet adventsstagen for Rosendal, sammen med en række andre pynteting til den søde juletid. Den runde stage er klassisk og meget yndig med de fine blade omkring lysenes ståsted, og den fås bade I guld- og sølvlook. Adventsstagen vil helt sikkert være et godt sted for de fire adventslys at fejre julemåneden. Stagen blev lanceret i efteråret 2009, og er altså et nyt, men klassisk bud på en adventsstage. Hvad end man vælger bare at sætte lys i stagen og lade den stå, som den er, eller man vælger at pynte den yderligere, får man let et smukt resultat.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk