Søg på arkitekt

 

Alphabet – kan du stave til sofa?


13-01-2011 14:43:00
 
 
 
 
print
Ord skabes af bogstaver, der sættes sammen på forskellige måder, og dermed danner forskellige ord. Hvis man vil have et langt ord, skal man bruge flere bogstaver, end hvis man vil have et kort. Ligesom man skal bruge flere moduler til en sofa, der skal kunne rumme mange mennesker, end man skal til en, der kun skal give plads til en enkelt eller to siddepladser. Netop den logik er grundlaget for den skønne sofaserie Alphabet, som Fritz Hansen kan tilbyde sine kunder.

Et element = et bogstav
’Alle elementerne er som bogstaver - du kan frit designe dit eget ord.’ Sådan har designeren bag Alphabet Piero Lissoni formuleret det. Og det er et skønt koncept. Den eksklusive modulsofa har uendelige farve- og kombinationsmuligheder. Uanset hvilken type rum, sofaen skal passe til, kan det lade sig gøre, og så kan man endda supplere med flere moduler efterhånden, hvis man fx er rigtig glad for sin sofa, men får brug for flere siddepladser.

Moduler en masse
Et modulbaseret sofasystem, som Alphabet, gør det muligt for kunden selv at sammensætte drømmesofaen. Alphabet serien består af sædemoduler i fire forskellige størrelser, otte lige ryglæn, et L-formet hjørne-ryglæn, et armlæn og forskellige puder. De polstrede sæde, ryg-, og armlænsmoduler er fremstillet af skumlag med fast skum foran på sædet. Modulerne sammensættes uden det kan ses, og alt efter kombinationen, man vælger, kan ryglænene enten følge sædemodulerne eller overlappe mere end et sæde.

Klassiker med kreativt twist
Der er altså virkelig plads til at være kreativ, hvis valget falder på en Alphabet sofa. Der er ikke kun kombinationen af modulerne at tage stilling til. Også de mange forskellige typer af betræk skal koordineres. Man kan vælge en helt klassisk sofa i ensfarvet stof eller læder, eller man kan kombinere flere materialer eller farver. Så hvis det er en personlig og stilfuld sofa, der står øverst på ønskelisten for 2011, så er det bestemt værd lige at se nærmere på alfabetets mange muligheder.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk