Søg på arkitekt

 

H&M Home åbner butik


10-09-2010 16:01:00
 
 
 
 
print
H&M Home åbner butik

I et godt stykke tid har H&M haft åbne døre i deres netbutik, hvor man har kunnet forsyne sig med alle de fine og budgetvenlige ting fra Highstreet gigantens Home kollektion. Hvis man i forvejen har været glad for at handle i H&M, har fristelserne været næsten uimodståelige med Home kollektionens fine farver, mønstre og modige stil. Torsdag den 26. august slog H&M så dørene op for den første butik herhjemme med alle produkterne fra deres Home univers. Butikken ligger som en selvstændig butik i H&Ms flagship store på Amagertorv, og er meget indbydende.


Saml små magneter

Et helt nyt og super smart system skal sikre, at kunderne med lethed kan få far i de varer, de ønsker at købe i H&M Home butikken. Alle varerne er udstillet på små podier og hængt op langs væggene, så man som kunde kan få lov at røre ved kvaliteterne og undersøge varen helt tæt på. Når man så har valgt de ting, man gerne vil have, er det bare at tage en af de små magneter, der sidder i en holder ved siden af hver var og samle dem sammen. Der er endda små magnetplader udformet som huse til rådighed, så du kan holde styr på, hvilke indkøb du har fundet frem til. Derefter går turen op til kassen, hvor magneterne med personalets hjælp byttes om til den egentlige vare. Voila! Det er da smart!

Svensk succes

H&M Home skal nok blive en succes. I hvert fald hvis det går den linje, som det har gjort det for kædens andre tiltag. Selvom der i de sidste år har været økonomiske udfordringer i den tunge ende over det meste af den vestlige verden, er det ikke tilfældet for den svenske kæde. H&M er i konstant fremgang og åbner hele tiden nye butikker rundt omkring i verden. Indtil videre er der cirka 2.000 butikker at finde i 37 lande. Og medarbejderstaben beløber sig til 76.000 mennesker, så når du går ned i din lokale H&M butik, er det et meget stort og omfattende maskineri, der står bag. Idet tøjkæden oplever konstant vækst, er det også naturligt nok, at de vælger at udvide, og denne gang er det altså bogligindretningen, der kommer til at nyde godt af virksomhedens varer. Tag forbi butikken på Strøget i København og sug til dig af de skønne indtryk og fyld eventuelt et magnethus eller to med dine indkøb. Men husk – poserne med varer fylder noget mere og er tungere end de små billeder på magneterne, så måske H&M Home bør være shoppeturens sidste stop.


Skrevet af Mie Arnemand Nielsen
E-mail: info@moebelbasen.dk
Website:
 
 
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk