Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL SOFT ICE


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL SOFT ICE
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL SOFT ICE
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL SOFT ICE

Model Soft Ice
Produktets beskrivelse
Forestil dig følelsen af lækker, blød softice, der smyger sig om læberne, kærtegner smagsløgene og glider blidt ned gennem svælget. Sådan er følelsen, når Soft Ice villigt og super soft former sig efter din krop.
Balancen mellem holdbart formsprog og blødhed er alfa-omega for en flyder. Og din Soft Ice smelter ikke. Når du synker ned i den, tager den form af din krop og får derned konstant nye, individuelle udtryk, som er et spejl af din måde at bruge sofaen. Men den rejser sig nemt igen. Fuldstændig som en blød hovedpude med dunfyld, der har aftryk af dit hoved, arme og hænder, når du krammer den – og straks du slipper og giver den et par dask, vender den tilbage til sin oprindelige form. Præcis sådan fungerer Soft Ice, og derfor kan du aldrig sidde den flad.
Soft Ice er produceret af litervis af super-soft polyurethan skum plus dun, der er hældt ned i en stor og stærk sofakrop. Resultatet er denne vamsede og samtidig maskuline sofa, der står solidt på 6 cm høje træben og appellerer til den bløde mand.

Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk