Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL PLAYGROUND


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL PLAYGROUND

Model Playground
Produktets beskrivelse
Sid, lig, hyg – og leg med Eilersens patenterede rygklods-sofa. Playground er skabt til at tilfredsstille behovet for at kombinere sofa og seng. Vores idé med Playground er at tilbyde et multimøbel, der er både fleksibelt og mobilt. Det opfylder Playground. Rygelementerne vejer ingenting, så de er nemme at flytte for både voksne og børn.

De kegleformede og mobile rygklodser er på undersiden betrukket med et skridsikkert materiale, så du kan bruge dem hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst måde. Placeret som rygstøtte får du den perfekte sofa, hvor du sidder godt i alle positioner og på alle pladser. Placeret som armstøtte får du en komfortabel chaiselong. Placeret på gulvet kan du etablere en rede til TV-hygge eller læsning.

Sædet er polstret med spændstigt skum, der optimerer siddekomfort og holdbarhed. Sædefladen er 210 cm lang og findes i dybderne 105 cm og 115 cm. Til at fuldende funktion og komfort kan du købe store dunpuder, der måler 55 x 65 cm og er monteret med lynlås i betrækket. Aftageligt stelbetræk, inklusive underbetræk, kan du også købe oveni, hvis du ønsker at kunne vaske eller rense hele din Playground.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk