Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL ORION


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL ORION

Model Orion
Produktets beskrivelse
Orion er skabt, fordi vi har smag for overflødighedshorn. Vi vil kunne matche alle behov og enhver smag. Orion flirter med dine sanser, fordi den både signalerer tyngde og lethed. En interessant disharmoni mellem det lette stel med lige linier – og de store skrå armlæn.

At Orion er navngivet af en af vores amerikanske samarbejdspartnere fortæller historien om, at den også har international appel. De store, skrå armlæn forener design og funktion. Ud over deres pompøse udtryk indbyder de til hyggelæsning i halvliggende stilling – godt støttet af det komfortable skumsæde med duntop. Samtidig betyder de markante armlæn, at sofaen kan tåle en langstrakt opstilling uden at knække visuelt.

Orion findes som 3-personers sofa på 240 cm. og som moduler, hvor du kan bygge længere sofaer med eller uden chaiselong eller hjørnegrupper. Du kan supplere din Orion med en skammel på 100 x 60 cm, store dunpuder på 55 x 65 cm, flytbare nakkepøller med dunfyld og armskånere. På både puder og nakkepøller er betrækket monteret med lynlåslukning, så du nemt kan tage det af og gøre det rent. Sammen din Eilersen sofa får du vores plejevejledning, som rådgiver om rigtig vedligeholdelse. Aftageligt stelbetræk er standard, og ønsker du gennemgående V-ben i stedet for enkelte ben, er det muligt på alle moduler undtagen chaiselongen. Begge typer ben er fremstillet i børstet rustfrit stål.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk