Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL LIFT


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL LIFT
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL LIFT

Model Lift
Produktets beskrivelse
At kalde Lift for en traditionel kassesofa kan lyde som en fornærmelse. Men det er ment som det modsatte. Rene linier og kvalitet. Ingen dikkedarer eller påfaldende karakteristika. Lift er en klassisk sofa, som holder sig oppe i tiden år efter år.

Lift har fået sit navn fra den indbyggede løftemekanisme. Hvert ryglæn kan individuelt hæves 13 cm, hvis du ønsker en siddeplads med nakkestøtte. Med en let bevægelse glider ryglænet tilbage til udgangspositionen. Ryggen er polstret med dun, og sædet findes i to typer. 100% skum svøbt i forkomprimeret fiberfill, som giver et meget formstabilt sæde med solid støtte - og vores duntop sæde, der består af en skumkerne svøbt i dun og omkranset af et duntæt pudevår, hvilket giver både blødere fornemmelse og look.

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser Lift: 150, 180 og 210 cm med en dybde på 90 cm. Når du vælger ben, har du også tre valgmuligheder. Vælg mellem blankt og mat forkromet stål eller en kombination af blankt stål og kirsebærbejdset bøgetræ. Lift leveres inklusive to arm/nakkepøller med dunfyld, der giver god støtte til både arme og nakke, og du kan købe ekstra armpøller og armskånere til din Lift.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk