Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL KRYPTON


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL KRYPTON

Model Krypton
Produktets beskrivelse
Krypton er en moderne fortolkning af 70’ernes “sækkekasse”. Enkelheden er bevaret – og sækkekassen er blevet til en elementsofa.

For at bevare indtrykket af sædetyngde er Kryptons sæde integreret i kroppen. Det giver samtidig en fantastisk stabilitet og en oplevelse af at sidde dybt. Men du kommer snildt op igen, for Krypton er en elevator. I Krypton er der meget mere skum end normalt. Ikke for meget – men lige præcis den polstring, som betyder, at du sidder blødt uden at vælte og oplever en særlig elevatorvirkning og komfort. Den tykke kerne af skum er polstret med dun i toppen af sædet for at give den det typiske bløde ”eilersen look”. Og de brede puder til både ryg og arme er fyldt med 100% fjer. Den tynde yderskal illuderer perfekt sækkekassens træramme og fuldender modspillet mellem stramme og bløde linier.

Krypton består af et stort elementprogram med hjørne, afslutningselement, chaiselong, og du kan købe ekstra dunpuder i størrelsen 60 x 60 cm, så du kan skabe præcis den sofa, du har brug for.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk