Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL GREAT LIFT

Model Great Lift
Produktets beskrivelse
Gå ombord i indbegrebet af en flyder. En totaloplevelse af nydelse, komfort, kvalitet og funktionalitet placerer Great Lift blandt sofaernes haute couture. Great Lift er intet mindre end fremragende.

Ryglænet har en sektionsopdelt løftemekanisme, der giver mulighed for individuel indstilling af din siddeplads. Du kan hæve ryggen 13 cm, hvis du ønsker en siddeplads med nakkestøtte, og med en let bevægelse glider ryglænet tilbage til udgangspositionen.

Siddekomforten er maksimeret med vores spændstige duntopsæde, der består af en skumkerne svøbt i dun og omkranset af et duntæt pudevår. Great Lift er født med to armpøller, der giver god støtte til både arme og nakke. Dunfyld i både armpøller og hele ryggen er med til at understrege sofaens invitation til magelighed.
Du kan købe ekstra armpøller og dunpuder i størrelserne 60 x 60 og 80 x 60 cm, og alle puder har lynlåslukning, så betrækket nemt kan vaskes eller renses. Ønsker du aftageligt betræk på sofaens stel, er det også muligt.

Great Lift måler 107 x 240 cm, så der er god plads til at strække sig efter en hyggelig lur, bog eller avisen. Sofaens solide ben har en diameter på 38 mm, og du kan vælge mellem blankt og mat forkromet stål eller en kombination af blankt stål og kirsebærbejdset bøgetræ.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk