Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL GOTHAM


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL SAVANNA
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL BLOCK
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL GOTHAM

Model Gotham
Produktets beskrivelse
Bamse med flæser

Gotham er udsprunget af en af Eilersens største succeser, Baseline, som er ultimativt konsekvent og ultimativt populær. Med samme konsekvens tilsat runde former, bamset polstring, flæser og et par stærke detaljer er Gotham klar til at følge Baseline til sofaernes Hall-of-Fame.

Hvad er det, der gør en sofa til en succes? ”Jeg tror, hemmeligheden er at være loyal over for temaer, der har bidt sig fast i markedet og at lade sofaerne tale et formsprog, som folk forstår. Baseline er skåret ud i pap med en enkelhed, der er blottet for krummelurer og dikkedarer. Det er nemt at forstå. Det er nemt at implementere i sin egen stil. Og det er klassisk. Derfor har jeg taget udgangspunkt i den basis og de linjer, som Baseline repræsenterer, men sigtet efter et lidt mere råt og rustikt look med raffinerede detaljer, der udfordrer det klassiske i en helt ny balance.

Ølmave, læderflæser og høj ryg med knæk
Det første, der springer i øjnene, er flæserne. Både krop, sæder og puder har en 12 mm bred flæse, der dekorativt og frækt trækker sofaens linjer op. ”Jeg har i de første prototyper valgt læder, fordi det giver en rå kontrast med appel til flere sanser” siger Jens Juul Eilersen, der understreger, at flæserne kan fås i lige præcis den farve og det materiale, som folk ønsker. En anden iøjnefaldende detalje er, at ryggen knækker over armlænet. ”Hvor Baseline har fuldstændig lige linjer, har jeg valgt at give Gothams ryg et knæk og samtidig gøre ryggen 6 cm. højere. Det giver en ekstra komfort, og det gør sofaen velegnet til os skandinavere, der godt kan være både 180 og 190 cm. høje. Ekstra komfort er der også i polstringen. Hele vejen rundt er Gotham polstret med 600 gram fiberfyld, der som en lille, hyggelig ølmave giver sofaen et bamset udtryk. For at fuldende og afbalancere 100 % kompromisløst er Eilersens stofkollektion til lejligheden udvidet med nye italienske stoffer, der matcher Gothams styrke.”
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk