Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL FLAP

Model Flap
Flap er flippet og fræk
- men samtidig klassisk

”En skandinavisk sofa, der er klædt skødesløst på af en haute couture designer” siger Jens Juul Eilersen om sin nye sofa, der kombinerer klassisk udtryk med afslappet bohemestil og på den måde er den perfekte både-og sofa.

Livet er kan tit et enten-eller. Også når du skal vælge sofa. Skal du vælge det klassiske og skandinaviske look? Eller skal det være en fræk flyder med sydlandsk temperament? Flap gør valget let. Nu kan du nemlig få både-og. Flap har et ben i hver lejr og er på den måde det oplagte kompromisløse kompromis. Til dig, der ikke vil nøjes, og til par, der gerne vil mødes både på midten og i sofaen.

Mere flap´et end normalt
”I virkeligheden er Flap et klassisk kassemøbel med slank ryg, tynde armlæn og masser af puder. Den slags er set før. Men – så holder det kendte også op. Flap er meget dybere end de kassesofaer, vi tidligere har set i Eilersen-regi, og så har den 1 cm brede flapper overalt. Ikke blot på puderne, men også på stellet. Det giver Flap en gennemført frækhed og en snert af luksusboheme” pointerer Jens Juul Eilersen. ”Min ide var at designe en skandinavisk sofa, som var lidt mere skødesløs, og det gav inspiration til flapperne.”

Det begyndte som cowboybukser med stort svaj
”Stramme, lige linjer er gode til at give sofaer et klassisk og rent udtryk. Men det kan også blive så enkelt, at det bliver udtryksløst. Der må gerne være små overraskelser. Detaljer, der får sofaen til at træde i karakter. Træde ud af almindeligheden. Træde ind i bevidstheden. Derfor prøvede jeg at arbejde med flapper på stel og puder. I begyndelsen var det nærmest flæser, og det lignede mest af alt et par flippede cowboybukser med alt for stort svaj. Det var for sjusket! Pointen er at finde balancen, så skødesløshed og elegance mødes i en stilart, man vel godt kan kalde luksusboheme. Flap retter sig helt klart mod mennesker, der elsker luksus og ikke vil nøjes med mindre end det ultimative – også selvom de eventuelt bor i en lille bolig.”
Flap er naturligvis en modulsofa ligesom de fleste andre modeller i Eilersens store sortiment. Du kan købe hjørneelementer, midterelementer og chaiselongmoduler – og tilsætte puder ad libitum. Den store faste krop er 1 meter dyb, og både ryg og armlæn er blot 3,2 cm. Det giver masser af plads til et væld af dunpuder, der sammen med sædet af duntop giver dig mulighed for at synke ned i en verden af både komfort – og frækhed.
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk