Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL DACAPO


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL DACAPO

Model Dacapo
Produktets beskrivelse
En hidtil uset verden af variationsmuligheder. Design og byg dit helt eget sofalandskab med et kæmpe udvalg af hjørne-, midter- og chaiselongmoduler plus flere typer armlæn, puder og skamler – og skift betræk som du skifter sengetøj. Med Dacapo har Eilersens fleksible flydesofa fået vokseværk.

I Dacapos verden kan du tænke bredt, dybt og komfortabelt. Med en dybde på 105 cm er Dacapo indbegrebet af luksuriøs flyder, og tilmed kan du få modulerne i mange forskellige bredder. Byg et sofalandskab af modulerne eller vælg en fritstående sofa. Dacapo er udstyret med to lag rygpuder i 100% dun, der gør både flyde- og siddekomfort fuldstændig ideel. Udvalget af armlæn er overdådigt og byder på fem bredder fra 5,5 til 40 cm, hvor de to smalleste er 50 cm høje og de lavere flydeversioner er 40 cm høje. Sædet er Eilersens velkendte duntop, der med sin skumkærne svøbt i dun giver spændstighed og sikrer komforten.

Skil sofaen fra hinanden ved træk i en strop – helt uden brug af værktøj – og hiv betrækket af som en pose. På denne måde er det super nemt at gøre det rent (følg stoffets pleje- og vedligeholdelsesvejledning). Samtidig kan du snildt forny sofaens udtryk ved løbende at skifte betræk og farver efter mode, indretning, årstid, smag og behag.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk