Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL COCOON


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL COCOON
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL COCOON

Model Cocoon
Produktets beskrivelse
Cocoon er inspireret af silkesommerfuglens puppe. Her kan du forpuppe dig i et pudeunivers med 100% individuelt og fleksibelt niveau af komfort.
Individualisme og mangfoldighed har været efterspurgt i mange år. Nogle vil flyde. Andre vil sidde. Ofte er en sofa enten-eller, men sådan er det ikke med Cocoon. Her får du et overflødighedshorn af både-og. I dit trygge og solide pubbehylster har du en gigantisk legetøjskasse med trekantede puder, lændepøller, hovedpuder, armstøtter, nakkepøller – ja puder i alskens størrelser og former. På den måde bestemmer du selv graden af bekvemmelighed og komfort, og samtidig kan du have det sjovt både med at bygge og være i sofaen.
Cocoon giver dig støtte hele vejen rundt. Først og fremmest med sin høje ryg, men også via sæderne, der er Eilersens velkendte duntop og derfor giver spændstighed og blødhed på samme tid. Tip til en ekstra streng at spille på, når du designer din Cocoon: Køb puder og elementer i forskellige stofdesigns, når du styler din sofa. Så får du en helt unik puppe.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk