Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL CHESS


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL CHESS

Model Chess
Produktets beskrivelse
Chess er både en sofa og et modulsystem. Vælg en sofa på 210, 230 cm. Eller byg dit helt eget ubegrænsede sofalandskab. Med det varierede sortiment af afslutningselementer, chaiselongmoduler, hjørnemoduler og midtermodulet uden armlæn giver Chess dig kombinationsmuligheder, der er ligeså mangfoldige som et skakspil. Vælg dit næste træk og sæt præcis de moduler i spil, der gør Chess til din personlige vinder.

Chess er et levende sofamøbel, der også bevæger sig i dybden. To siddedybder på 95 cm og 115 cm plus en chaiselong på 155 cm gør sofaen multimøblerbar. Når du bygger i forskellige dybder, opnår du et alsidigt, kreativt og personligt udtryk samt understøtter den siddekomfort, som duntopsædets kvaliteter er garanti for.

Chess udfordrer ved at fusionere modpoler. Moderne og klassisk design. Tyngde og lethed. Det bastante og kraftfulde stel er kombineret med et let armlæn i klassisk snit. På den måde repræsenterer Chess i sin stil en bredde, der matcher systemets anvendelighed og mangfoldighed.
Som en særlig fleksibilitet kan du købe Chess som fritstående elementer. Andre tilvalg er aftageligt stelbetræk, løse dunpuder, flytbar nakkepølle og armskåner.

Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk