Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL BASELINE


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL BASELINE
MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL BASELINE

Model Baseline
Produktets beskrivelse
Født som klassiker. Navngivet efter sit udtryk. Rene linier og ukompliceret elegance gør Baselinie til et oplagt udgangspunkt for indretning af din stue. Baseline er indbegrebet af kvalitet, komfort og klassisk design. Plus dobbelt fleksibilitet. Med sin stilrene enkelhed glider baselinie ubesværet ind i ethvert interiør. Tilmed har vi produceret den i en varieret serie med hjørner, midterelementer, skammel og chaiselong, som giver næsten ubegrænsede muligheder for individuelle kombinationer. Byg modulerne i system – eller vælg dem som fritstående møbel.

Både sæde og ryg er polstret med et superfleksibelt lag af forkomprimeret fiberfill, der optimerer siddekomforten og giver et blødt, afrundet look. Du kan frit tilkøbe flytbare nakkepøller og store dunpuder på 55 x 65 cm, så baseline inviterer endnu mere til tilbagelænet hygge. De 25 cm brede armlæn giver en afbalanceret finish og er med til at løfte sofaen, der synes at svæve frit i luften på sine få centimeter høje ben af sortbejdset træ.

Vælg frit betræk fra Eilersens store stofkollektion. Betrækket er aftageligt og monteret med velcro, så du nemt kan tage det af og gøre det rent. Sammen din Eilersen sofa får du vores plejevejledning, som rådgiver om rigtig vedligeholdelse. Under betrækket er sofaen yderligere beskyttet af et underbetræk i 100% bomuld.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk