Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - SOFABORDE - WAIKIKI


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - SOFABORDE - WAIKIKI

Waikiki
Produktets beskrivelse
traditioner er fusioneret med det største gennembrud i nyere tid. Morten Voss gik en helt ny vej, da han i 1994 lancerede sin første banebrydende møbelserie. ”Vi er meget begejstrede over premieren på samarbejdet, for vores mål er netop at fundere vores møbler på originale håndværkstraditioner og nyskabende design” understreger Nils Eilersen.

Waikiki – sol, vand og strand samlet i én organisme
”Så super organisk understel, at det nærmest er irriterende” siger Morten Voss selv om Waikiki, der går i blodet ligesom den berømte strand i Honolulu, det er opkaldt efter. ”Organiske former har fantastisk stærk appel og tiltrækning. Waikiki virker som en magnet på opmærksomheden, og man går nærmest i symbiose med bordet på en måde, som gør det svært at slippe det med blikket” siger designeren. Understellet er kombineret af to ”puslebrikker”, der kan samles til to forskellige udtryk. Stellet fås i hvidt og oliebehandlet eg og er kombineret med glasplade for at fuldende billedet af strandens lys.

Nyd en Eilersen
Dit hjem skal være et sted, hvor du har det rart. Her omgiver du dig med ting, du selv har valgt. Fordi du har brug for dem, og fordi de tiltaler dig. Møblernes former, farver og finesser taler til dine sanser. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan et møbel løser sin opgave. Det skal være funktionelt – og samtidig leve op til dine livsværdier og smag for æstetik. Vi kender alle følelsen af at være et sted, vi kan lide. Det er derfor vi siger: Nyd en Eilersen. ”At et møbel bærer Eilersen-navnet, er en garanti for excellent kvalitet, unik komfort og enestående holdbarhed. De tre nyheder af Morten Voss lever på alle måder op til disse krav og er samtidig med til at rykke grænserne for fremtidens møbeldesign” siger Nils Eilersen.

Morten Voss
Autodidakt designer som er repræsentant for en ny generation af danske designere, der skaber kunstneriske, spektakulære og overraskende møbler, der eksperimenterer med former og materialer. Morten Voss går imod strømmen af stilrenhed ved at kombinere stilarterne på kryds og tværs. Hans vision er at skabe multifacetteret design, der er ligeså nuanceret og facetteret som det enkelte menneske. Morten Voss har siden 1994 gjort VOSS til et stærkt brand og føjet et nyt kapitel til dansk designs historie. Flere produkter er allerede i støbeskeen for Eilersen.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Morten Voss - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk