Søg på arkitekt

 
MØBLER - STUEN - HVILESTOLE - MODEL CONTROL GLOVE


Andre produkter i samme system
MØBLER - STUEN - HVILESTOLE - MODEL CONTROL
MØBLER - STUEN - HVILESTOLE - MODEL CONTROL
MØBLER - STUEN - HVILESTOLE - MODEL CONTROL

Model Control Glove
Produktets beskrivelse
Control Glove er den ultimative hvilestol. Her kan du kontrollere din sidde- og liggestilling ned til mindste detalje. Control er formet af fire uafhængige sektioner, hvilket giver stolen en usædvanlig smidig anatomi. Hvile, læse eller se TV? Nakke- og fodstøtte kan varieres i 2 positioner, og ryggens 3-trins program varierer fra siddende til liggende stilling. På ryggen har Control to lommer til dine yndlingsmagasiner og dagens avis.

Polstringen og indbyggede komfortzoner garanterer den unikke siddekvalitet, som er Eilersens varemærke. Selve stellet er som støbt efter kroppens anatomi. Sædet er opbygget som en sandwich af tre lag skum med forskellig hårdhed og afsluttet med et lag forkomprimeret fiberfill, der svøber sig om din krop og sikrer, at Control holder formen.

Vi tilbyder Control Glove i størrelsen 85 x 185 cm. Betrækket er aftageligt, og du kan frit vælge både stof og læder fra Eilersens store kollektion. Stellet fås i blankt eller matforkromet stål, og som tilvalg kan du købe en lækker nakkepølle og to gummihjul, så du nemt kan flytte og dreje din hvilestol.

Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk