Søg på arkitekt

 
MØBLER - SOVEVÆRELSET - BOXMADRASSER - SUPERIOR MED SILVERLINE BOLSTER


Andre produkter i samme system
MØBLER - SOVEVÆRELSET - BOXMADRASSER - MAESTRO BOXMADRAS
MØBLER - SOVEVÆRELSET - BOXMADRASSER - CLASSIC POCKET

Superior med Silverline Bolster
Med udviklingen af GETAMA Superior har visionen været at skabe en serie kvalitetsmadrasser, hvor man virkelig kan mærke den gode punktfjedring fra posefjedrene. Dette betyder, at polstringen er nøje afstemt til fjedrene, så samarbejdet mellem disse komponenter giver optimal fjedervirkning. For yderligere at udnytte fjedervirkningen har alle Superior boxmadrasser strækbolster på liggefladen.

Med det nye Silverline bolster fremhæver vi den behagelige oplevelse, der venter. Silverline er samtidig et elegant bolster, som ikke maser sig igennem ethvert lagen med madrassens mønster.
Specifikationer
Her er det kunden, der bestemmer. Foretrækker du en anden farve på madrassens sider, kan du kombinere med et flot Getama Boxovertræk.
Superior boxmadrasserne findes med tre forskellige fjederindlæg, hver i to hårdheder og hver med deres fordel. GETAMA Superior madrasserne kan endvidere kombineres med 5 forskellige topmadrasser. Det er derfor altid muligt at finde en kombination, som har netop den liggekomfort, du søger.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
7.100,00,-
 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Holmmarkvej 5
9631  Gedsted
Telefon og fax
tlf: +45 9864 5300
fax: +45 9864 5329
Web
Webside: www.getama.dk
Mail: info@getama.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk