Rübner

Rübner
Rübner Skiffer

Rübner har produceret skifferborde siden starten i 2003. Bordene er kendetegnet ved det rige farvespil i de gamle tagskifre som anvendes, og den usædvanligt fine finish i både det rustfrie og pulverlakerede stel.

I alt fås sofabordene i 144 forskellige størrelser, mens spisebordene findes i 78 forskellige størrelser. De forhandles nu af flere end 80 forretninger i Norden.


Rübner Linoleum

Rübner fremstiller også spise- arbejds- og sofaborde i linoleum med stel i pulverlakeret stål. Bordpladerne er fuldkantede linoleumsplader i fineste kvalitet, smukt svævende over et gedigent stel.

Arbejdsbordene markedsføres i fem farver i 52 størrelser, mens sofabordene fås i samme fem farver og over 50 forskellige størrelser.


Rübner CompactLaminate

Med TURN180 har Bente Rübner skabt en stilren og funktionel serie borde med den helt særlige feature, at bordpladen hurtigt og nemt kan vendes. Bordets stil og farve kan derved varieres efter ønske og behov.

TURN180 findes som ovale sofaborde med elegante skrå ben og hylde, samt som kvadratiske og rektangulære spise- og arbejdsborde. Alle med et enkelt stel i grafitfarvet pulverlakeret stål.

TURN180 fås i to farvekombinationer:

Coffee, - brown/silver. En varm og venlig farvekombination der bidrager til en rolig og blød atmosfære i det stilfulde miljø.
Graphic, - black/white. En minimalistisk og klassisk farvekombination, som gør indretning nem i langt de fleste sammenhænge.


Rübner Sten
Rübner tilbyder nu også det klassiske stel med en hel bordplade i flintrullet marmor eller skiffer. Stenbordene er kendetegnet ved den ualmindeligt fine finish i både plade og stålstel.
Adresse
Emilievej 3
8660  Skanderborg
Telefon og fax
tlf: +45 2258 7472
fax: +45 8651 1147
Web
Webside: www.rubner.dk
Mail: info@rubner.dk
Kontakt

`Rübner`

Har du spørgsmål eller en forespørgsel kontakt os venligst via nedenstående formular.
 
Navn:
Adresse:
Postnr./by:
Telefon:
Mail:
Kommentarer:

LEVERANDØRER - RÜBNER - MØBLER - STUEN - SOFABORDE - TURN180
LEVERANDØRER - RÜBNER - MØBLER - STUEN - SOFABORDE - TURN180
LEVERANDØRER - RÜBNER - MØBLER - STUEN - SOFABORDE - TURN180

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk