Søg på arkitekt

 
LEVERANDØRER - EILERSEN A/S - MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL PAMPAS


Andre produkter i samme system
LEVERANDØRER - EILERSEN A/S - MØBLER - STUEN - SOFAER - MODEL PAMPAS

Model Pampas
Produktets beskrivelse
Kæmpe flyder med faconskåret, flytbar ryg

Nu kan du nyde din Eilersen endnu mere. Gennem årtier har Eilersen været kendt for sine flydere, som er blevet større, blødere og mere modulerbare. Pampas har det hele. Men er dybere, mere fleksibel og totalt ekstravagant, så nydelsen ved din Eilersen får ekstra dimensioner.

En rigtig flyder er en tung, bastant sofa med dybt sæde og bløde puder, hvor du kan synke ned og forkæle dig selv. Her flyder du i et trygt rum, hvor du bare kan læne dig tilbage, være dig selv og slappe af. ”I takt med tidens tempo har flyderne bevæget sig i retning af endnu større tyngde og voldsomhed, og Pampas overgår dem alle” lover Jens Eilersen.

Flyd på langs, flyd på tværs – eller flad bare ud

Pampas vil, kan og tør det hele. ”Det unikke er, at sofaen ikke er låst af faste armlæn og ryg hele vejen rundt. I stedet har Pampas faconskårne, løse rygpuder af skum, som kan flyttes efter behov. Det betyder, at du kan flyde på tværs – eller flytte ryggen, så du flyder på langs. Fuldstændig som du har lyst til at flyde” forklarer Jens Eilersen. At flytte ryggen skaber ikke kun flere anvendelses-muligheder men også en helt anden fornemmelse af sofaen. ”Min plan var at designe sofaen så dyb som muligt, men nu er det jo ikke alle, der er knap to meter ligesom mig, så jeg endte med at bygge Pampas i to dybder på 115 og 105 cm. Og når rygpuderne bliver flyttet hen i enden af sofaen, opstår der en stor flade, som giver en endnu dybere fornemmelse.”

Byg din perfekte flyder med et orgie af puder

Pampas bliver kombineret af to elementdybder med sæder i skum og fiberfyld. Begge elementer findes i længder fra 140 til 240 cm med 10 cm spring, og alle varianter fås med både højre- og venstreafslutning. Fundamentet er altså to helt enkle elementer. Men når du begynder at bygge til med rygpuder, får du en exceptionel frihed. De faconskårne rygpuder i skum fås fra 70 til 120 cm med 10 cm spring – dvs. hele seks størrelser. Hertil kommer lændepuder og pyntepuder. Du køber altså sæde, ryg og puder hver for sig. Vælg først det område i stuen, hvor du vil have en sofa. Spørg dig selv, hvilket behov, sofaen skal opfylde. Derefter kigger du på, hvilke Pampas-elementer, der fysisk kan være der, og så vælger du rygpuder efter, hvor mange siddepladser du har brug for. Tilsæt til slut lændepuder med dunfyld ad libitum. Og voila – så har du den vildeste, voldsomste og mest vamsede flyder. Orgiet af puder støtter sig til ryg og armlæn, der begge er 20 cm brede, og Pampas står solidt på 6 cm lave træben, der hægter elementerne sammen. Bliver elementerne for voldsomme, kan du købe Pampas som sofa med to armlæn i total længde på enten 230 eller 240 cm.
 

Designet af Jens Juul Eilersen - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk