Søg på arkitekt

 
KUNST - BILLEDER - CANVASPRINT - WIDE ENOUGH 5014_120X90 CM

Wide enough 5014_120x90 cm
Værket er kreeret af Anne Møller, der står bag Anétmai. Anétmai’s kunst er øjebliksbilleder fra virkeligheden, fortalt i stærke tryk på lærred.

Kendetegnende for Anétmai er fandenivoldskhed, det rå kontra det sanselige unikke udtryk, men vigtigst af alt er historien, der findes i de mange lag. Det handler om at begejstre, overraske og lade detaljerne sejre, så beskueren udfordres.

Det er muligt at få de fleste af Anétmais motiver i 4 forskellige størrelser. Nogle kvadratiske og andre rektangulære.

Størrelser: 80x80 cm, 100x100 cm, 90x120 cm, 120x150 cm. Bredformatet 120x90 cm har sine helt egne motiver.
Produktets beskrivelse
5014 / THE SECRET STORY
handler om den uforglemmelige kærlighedshistorie, der har sat dybe spor og aldrig viskes væk fra bogen fyldt med minder. Alle har en hemmelig historie som her i motivet ... her gælder det både frøer med kugleøjne, lilla fugle, mus med blomster, kvinder og robotmænd.
Specifikationer
MÅL:
120x90 cm (bredde x højde).

MATERIALE:
Anétmai fået udviklet eget miljøgodkendt malerlærred i samspil med vores producent til print på lærred. I denne udvikling er der lagt vægt på at lærredet er lavet af ægte miljøgodkendt malerlærred, som giver de samme gode egenskaber, som f.eks. altid at være stramt og pænt. Anétmais producent har derfor i samråd med et af verdens førende printerværksteder, fået ombygget deres printere på mange områder, for at sikre at printer, blæk og malerlærred kan arbejde sammen 100%.

MAT LAKERING OG BLINDRAMME:
Efterfølgende printning spændes værkerne op på blindrammer og får en mat overflade behandling. Denne overflade behandling gør at lys og lamper ikke reflekterer ind i værkerne. En blindramme er en træramme, som lærredet er spændt ud omkring. Tykkelsen er ca. 2 cm. Vi leverer uden ydre ramme, da det giver et enkelt men råt udtryk, der underbygger stilen i Anétmais kunstværker.

RENGØRING:
Lærredet kan rengøres ved at tørre med let fugtig blød klud i rolige bevægelser.

GODE RÅD:
Lærredet må ikke placeres i direkte sollys. Vær opmærksom på at stearinlys, sollys, sod og tobaksrygning kan have indvirkning på lærredets farver. Lærredet bør ikke udsættes for ekstreme kulde- og varmegrader. Lærredet bør generelt behandles varsomt.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
2.000,00,-
 

Designet af Anétmai - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 11, 1. sal
8000  Århus C
Denmark
Telefon og fax
tlf: 86120216
fax:
Web
Webside: shop.anetmai.com
Mail: shop@anetmai.com
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk