Søg på arkitekt

 
ERHVERV - LOUNGE & RECEPTION - STOLE - MODEL KARMA LOUNGE

<<
>>
Model Karma Lounge
Produktets beskrivelse
Customize kontorets karma. Det er både en mulighed og et løfte, som denne karismatiske og spændende nye serie giver kontraktmarkedet.

KARMA -serien består af en loungestol, en konferencestol plus et konferencebord. Grundideen er at tilføre virksomhedernes møder og hverdag god karma ved at skabe samspil og alliance mellem møblernes indre og ydre, og give mulighed for at skræddersy møblerne til den øvrige indretning og arkitektur. Ved første øjekast ser du et diskret møbel med enkle linjer og et neutralt klassisk udtryk. Tæt på bliver du overrasket og overvældet af det ekspressive udtryk og de gennemførte detaljer.

Serien giver indrettere, arkitekter eller private et væld af strenge at spille på – og dermed optimale muligheder for at skabe et unikt og individuelt samspil mellem møbler, arkitektur, interiør og virksomhedens identitet. På alle møbler kan du kombinere to forskellige typer læder eller tekstil, loungestolen fås med både mede og drejestel – og konferencebordet kan styles med individuelt valg af sarg, overflade på bordplade og gavl plus ben i træ, sort lak eller stål.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
 

Designet af Arkitektfirmaet C.F. Møller - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Fabriksvej 2
5485  Skamby
Denmark
Telefon og fax
tlf: + 45 6485 1008
fax: + 45 6485 1057
Web
Webside: www.eilersen.eu
Mail: sales@eilersen.eu
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk