Søg på arkitekt

 
Designere -

Morten Røssell

Morten Røssell

Erfaren møbel / industriel designer med egen enkeltmands tegnestue i København. Har siden afgang fra Danmarks Design Skole i 91`, været igennem snart sagt alle elementer af designbranchen, og arbejdet med projekter som spænder lige fra design af møbler, indretning af tog, hoteller og færger, til rengøringsartikler, pedalspande og lignende hverdagsprodukter. Herudover arbejder han en hel del med grafik til feks. annoncer, skiltning, indpakninger og lignende, ligesom han også laver total koncepter – grafik, annoncer, inventar o.l. - samt indretning af butikker.

Det har altid været vigtigt, at design ikke bliver elitært. Designprodukter er til for at blive brugt, og gerne af så mange mennesker som muligt. Kan man samtidig lave gode veldesignede produkter hvor prisen også er iorden, så er det et ekstra plus.

Gennem de sidste knapt 5 år har han i eget regi hovedsageligt arbejdet for kunder som IKEA, Habitat, Coop Norden, RBM A/S, Illums Bolighus, HMS Furniture Group, Engell Møbler samt diverse andre danske og udenlandske møbelvirksomheder.
Herudover udvikler han i samarbejde med en dansk/japansk outsourcing virksomhed, en del møbler specielt tilrettet fortrinsvis det engelske og japanske marked.
 
 
 
 
Produkter
Brug rum-menuen til venstre for at se produkter designet af Morten Røssell.
til designeroversigt...
tilbage
Vis antal produkter 

DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - SENGE - B.CLOSE SENG
DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - SENGE - B.CLOSE SENG
DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - SENGEBORDE - B.CLOSE SENGEHYLDE
DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - KOMMODER - B.CLOSE KOMMODE
DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - PUDER &AMP DYNER - B.CLOSE BÆNK
DESIGNERE - MORTEN RØSSELL - MØBLER - SOVEVÆRELSET - PUDER &AMP DYNER - B.CLOSE BOX


Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk