Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - UDENDØRSLAMPER - DIAMOND W


Andre produkter i samme system
BELYSNING - BELYSNING - UDENDØRSLAMPER - DIAMOND W

Diamond W
En diamant er et af de hårdeste, mest robuste og uforgængelige materialer på jorden – og samtidigt et af de enkleste og smukkeste. Alle disse egenskaber genfinder man i Diamond takket være foreningen af en enkel og firskåren robusthed med et blødt og klart lys.
Produktets beskrivelse
Diamond er en lampe til udendørs brug, som udnytter alle de bedste egenskaber ved lyskilden LED. Diamond er bygget op omkring et ligesidet aluminiumskors monteret på en kvadratisk ramme, der ligeledes er udført i aluminium. I hvert af de fire felter, korset danner, sidder en 1,1 W lysdiode bag en diffuser af slagfast polycarbonat. Et indbygget gitter retter lyset nedad og sikrer dermed et behageligt lys med minimal blænding. Diamond er på alle måder en langtidsholdbar lampe. Både i kraft af sit enestående lave energiforbrug på kun 6,8 W, men også på grund af sin enkle og kompakte form, der tillader lampen at passe ind overalt uden at optage mere plads eller fokus end højst nødvendigt.
Specifikationer
Diamond kræver ingen vedligeholdelse på noget tidspunkt i lampens levetid. Lysdioderne brænder i 50.000 timer, hvilket med et normalt brugsmønster giver Diamond en levetid på 15 til 20 år. Sammen med det lave energiforbrug på 6,8 W opnår man således en samlet økonomisk og miljømæssig løsning, som er intet mindre end forbilledlig – uden at gå på kompromis med lysudbyttet.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
2.995,00,-
 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk