Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - OPERA P

OPERA P
Det hverken kan eller skal skjules, at Jørn Utzon har haft sit verdensberømte operahus i Sydney i tankerne under udviklingen af Opera pendlen. Godt det samme. For pendlen er på flere måder lige så unik som operahusets arkitektur. Utzons mål har været at skabe en pendel, der udnytter flerskærmsprincippet på nye måder. Af samme grund har han valgt ikke-cirkulære skærme, der skaber et asymmetrisk udtryk med oplys i flere retninger. Asymmetrien sikrer, at lyset spredes perfekt, hvad enten pendlen placeres over borde eller i gangarealer.
Produktets beskrivelse
Opera er skabt på grundlag af syv metalskærme, der er presset op i bløde, organiske skaller. Formen på skærmene er afstemt i forhold til hinanden og ud fra lyset, så lampen fremstår helstøbt og harmonisk. Utzons forkærlighed for arkitektoniske detaljer fremgår tydeligt i kraft af de fire fikseringsskruer, der samler metalskærmene i pendlens bund.

Lyset strømmer blødt og jævnt ud fra mellemrummene mellem skærmene. Opera pendlen er kendetegnet ved et kraftigt, nedadrettet lys. Men Opera oplyser samtidig sig selv gennem de særlige mellemrum. Det understøtter pendlens dekorative effekt og bidrager desuden positivt til den almene belysning i rummet.
Specifikationer
Klasse: IP20, isolationsklasse II, F-mærket.
Lyskilde: E27 max 100W (leveret excl. lyskilde).
Vægt: max. 3 kg.
Leveret inklusive baldakin og 3 m ledning og wirer.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
2.995,00,-
 
Download systeminfo som pdf
 

Designet af Jørn Utzon - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk