Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - CARAVAGGIO P4B


Andre produkter i samme system
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - CARAVAGGIO P4B
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - CARAVAGGIO P4W
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - CARAVAGGIO P4W

CARAVAGGIO P4B
Introduktionen af storrumspendlen P4 er en naturlig videreudvikling af den succesrige Caravaggio pendelserie. Caravaggio P4 tager sig flot ud i store højloftede rum, hvad enten det er til erhvervslokaler, dette offentlige miljø eller i det private hjem.
Produktets beskrivelse
Storrumspendlen fås med tre forskellige applikationer. Glødelampeudgaven giver et blødt og behageligt lys, som er særdeles velegnet på privatmarkedet i og i indretningssammenhænge, hvor målsætningen er at skabe en hyggelig atmosfære. De to applikationer med kompakt lysstofrør anbefales, når der er behov for et armatur med en højere virkningsgrad og en energirigtig installation. Begge kompaktrørs udgaver er forsynet med elektronisk dæmpbar forkobling. En afskærmning er placeret mellem de to kompaktrør for dels at sikre den ønskede lysfordeling, og dels for at reducere varmepåvirkningen fra det andet kompaktrør og dermed sikrer lyskilden en længere levetid. Reflektorudgavens lysfordeling er bredere og knap så kraftigt, som udgaven uden reflektor.

P4 skærmen er fremstillet i optrukket aluminium og fremstår med en blank lakering med højglans. Ophænget er udført i bøjet rundstål med to emner i drejet messing, hvorefter det er behandlet med satinkrom.

Caravaggio er kendetegnet ved et direkte lys uden generende blænding. Caravaggio er i øvrigt forsynet med et hul i toppen. Det sikrer et opadrettet lys, der oplyser såvel ophænget som ledningen.
Specifikationer
Klasse: IP20, isolationsklasse II, F-mærket.
ø550 mm H: 700mm
Lyskilde: E27 max 150W (leveret ekskl. lyskilde).
Vægt: max. 5 kg.
Leveres med 6 m ledning
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
4.895,00,-
 
Download systeminfo som pdf
 

Designet af Cecilie Manz - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk