Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - BRANCUSI P


Andre produkter i samme system
BELYSNING - BELYSNING - PENDLER - BRANCUSI P

BRANCUSI P
Ifølge designeren Cecilie Manz forener Brancusi en lang række tekniske udfordringer i en ren, rolig og afsluttet form. Lampens glatte rundinger aftegner harmoniske og organiske linier i rummet, der med lidt fantasi leder tanken hen på en vandslebet sten. Brancusi kommer for alvor til sin ret i højloftede rum, hvor dens overlegne lysstyrke med lethed lyser rummet op, mens lampens store overflade komplimenterer rummets dimensioner.
Produktets beskrivelse
På trods af sin betydelige størrelse synes Brancusi let og svævende. De bløde linjer og den konsekvente brug af hvid giver Brancusi en meget elegant fremtoning. Skærmen er udført i indfarvet polycarbonat og afsluttes med en plade af hærdet glas i bunden. De silketrykte hvide cirkler på glasset bløder lyset op, og bidrager til det unikke udtryk. Ved lyskildeskift løsnes de tre fingerskruer og glasset åbnes, men fastholdes ved hjælp af et integreret hængsel i siden på skærmen.

Brancusi er konstrueret til at kunne oplyse rum med højt til loftet ved hjælp af en stor integreret aluminiumsreflektor. Reflektorens materiale, geometri og overflade sikrer en både effektiv og behagelig spredning af lyset, og netop derfor er Brancusi så velegnet til større rum. Lampen findes i to varianter, så den let kan finde anvendelse i alle slags miljøer. Varianten med E27-fatning anbefales til steder, hvor man ønsker et blødt og stemningsfuldt lys, mens varianten med G12-fatning og metalhalogenlyskilde anbefales til miljøer, hvor man ønsker et højt lysniveau og et lavere energiforbrug.
Specifikationer
Klasse: IP20, isolationsklasse II, F-mærket.
Lyskilde: E27 Max 200W Diameter: ø550 mm
Ledning: 3 m

Findes med to fatningstyper - E27 eller G12
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
4.195,00,-
 
Download systeminfo som pdf
 

Designet af Cecilie Manz - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk