Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - GULVLAMPER - SINOPE F

SINOPE F
Designerparret Strand + Hvass har ladet sig inspirere af solsystemet og planeternes baner i forbindelse med udviklingen af Sinope. Det har været ambitionen at skabe en lampeserie med en lysgengivelse i stil med månens magiske lys i skumringen.
Produktets beskrivelse
Sinope er fremstillet i mundblæst glas og støbte emner, hvilket giver lampen tyngde. Selve basen er inspireret af cirklen, men udformet som et kryds. Radiusen på krydsets buer danner nemlig en cirkel. Anvendelsen af den lille G9-fatning gør det muligt at fortsætte standeren elegant op i lampehuset. Konstruktionen af lampehuset sikrer et direkte, nedadrettet lys. Samtidig oplyses glasset jævnt uden skyggevirkninger. Det mundblæste 3-lags opalglas placeres på en tynd ring af silikone, der nænsomt beskytter glasset. Fastgørelsen sker med fire diskrete fingerskruer.

Den fysisk lille, men kraftige lyskilde kombineret med det mundblæste, matterede opalglas spreder lyset optimalt. Det er ideelt til rumbelysning, samtidig har lampen et direkte, rettet funktionslys. Lampen er forsynet med dæmper, således lysudbyttes kan tilpasses stemningen.
Specifikationer
Klasse: IP20, isolationsklasse II, F-mærket.
Lyskilde: G9 max 75W Osram Halopin mat (leveret excl. lyskilde).

Fås også som bordlampe.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
4.895,00,-
 
Download systeminfo som pdf
 

Designet af Strand + Hvass - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk