Søg på arkitekt

 
BELYSNING - BELYSNING - GULVLAMPER - AZALEA F

AZALEA F
Godt og funktionelt læselys er ingen selvfølge. Især ikke hvis lampen samtidig skal være smuk. For Knud Holscher har det været altafgørende at udvikle en lampeserie, der forener godt lys med høj funktionalitet. Azalea opfylder visionen med sit enkle udseende baseret på slanke stålrør og sin komplekse konstruktion med flere støbte dele. Lampeserien er inspireret af vilde blomsters tynde, bærende stængler, som ubesværet understøtter blomsternes bevægelser i vinden.
Produktets beskrivelse
Såvel gulv- som bordversionen af Azalea er udviklet med afsæt i vægtstangsprincippet. Det vil sige med udgangspunkt i en nøje udregnet konstruktion, hvor skærmen i den ene ende balancerer over et slankt rør til modvægten i den anden ende. Selve røret er placeret i et specialudviklet kugleled, der gør det muligt at justere lyset 116 grader i alle retninger. Lyset kan hæves eller sænkes ved hjælp af håndtaget yderst på skærmen.

I bunden af glasskærmen er der monteret en symmetrisk reflektor, der opsamler det overskydende lys fra reflektorpæren og oplyser skærmen.

Azalea serien omfatter bord-, gulv-, væglampe og pendel. Alle fremstillet i gråmetallic stålrør, plast og forsynet med opal glas.

Azaleas lyskilde er en kraftig reflektor med et effektivt styret og nedadrettet lys. Reflektoren i bunden udnytter det overskydende lys, uden at det har indflydelse på lampens virkningsgrad.
Specifikationer
Klasse: IP20, isolationsklasse II, F-mærket.
Lyskilde: GU10 max 35W Osram Halpar alu. reflector (leveret excl. lyskilde)

Fås også som bordlampe, væglampe og pendel.
Forhandlere på møbelbasen
Forhandlere i postnumre 0-4999
Forhandlere i postnumre 5000-5999
Forhandlere i postnumre 6000-9999
Vejledende pris DKK.:
2.795,00,-
 
Download systeminfo som pdf
 

Designet af Knud Holscher - vis profil

 
Producent kontaktinformationer
 
Adresse
Balticagade 15
8000  Århus C
Danmark
Telefon og fax
tlf: +45 8730 1240
fax: +45 8730 1249
Web
Webside: www.lightyears.dk
Mail: info@lightyears.dk
tilbage

Sitemap - mail: info@moebelbasen.dk